top of page

Nyheter 2010

23 december

Här kommer en Jul hälsning från Hans och hans söta Diana.

12 december

Ett härligt gäng på Julfest med SKK's Uppfödarutbildning. En toppen kväll.

Julklappen blev de fina Diplomen.

20 november

Nu var det ett tag sedan jag skrev på min hemsida. Grundkursen med Liza på hundklubben Attila är avslutad och jag tyckte nog att hon gjorde rätt bra framsteg. Men man skulle ju träna lite mer emellan träningstillfällena. Nästa år gå hundklubben över till att bli Brukshundklubb, så då få jag lägga på en "rem", skulle ju vara roligt att komma ut på lite lydnadsprov. Hoppas det inte bli för mycket snö i vinter så man kan träna lite.

15 augusti

I går gick bilen till SKK's internationella utställning i Askersund med Dixie för domaren Dimitri Antonopoulos. Jag hade inte så stora förhoppningar då hon för ett par helger sedan hade en hel helg i skog och vatten. Detta slutade med en stor tova i vänster ljumske (inte rätt ställe). Hon vann junior klass med CK och sedan var det Bästa tik och där slutade hon som trea och fick Certet. Lyckan var total... Jag gillade domarens slut kommentar på kritiklappen "Moves like a dream".

22 juni

Nu har vi klarat av den internationella Triple utställningen på Elmia i Jönköping. På Lördagen hade jag med mig Dixie och Kompis. Dixie fick en etta och blev reserv med Hp i Junior klass. Kompis fick en etta i öppen klass och blev inte placerad.

Däremot dottern Jills hund Kenzington Colnago (en "westie") gjorde debut i ringen, i Unghundsklass. Hon slutade som reserv i bästa tik klass efter tre champions, inte dålig debut. Grattis Anette (Uppfödare) och Jill.

På måndagen hade jag bara med mig Liza. Hon fick jätte fin kritik men ville inte springa i ringen så hon fick en 2:a. Det är bara att träna på.

9 juni

I helgen var vi i Norrköping på Int Utställning. Domare var Sara Nordin. Liza var på sin första officiella utställning i Junior klass och fick en 1:a och blev reserv. Hon tyckte nog det var lite varmt, för hon ville inte springa ordentligt i ringen. Kompis blev också reserv i öppen klassen och fick ett CK, roligt efter förra utställningen (jobbat en del med pälsen).

11 maj

Äntligen var det dags för valparna att komma ut på sin första officiella utställning SSK i Larv. Dixie kom 2:a med Hp i juniorklass och hennes kullbror Dalton blev 5:a. Detta tycker jag var en bra debut  och bra gjort Ulrika. Hade också med mig Kompis men hon fick en 2:a, detta är ju mindre roligt men jag får väll skylla mig själv då jag inte är bra på att göra i ordning hennes päls.

Dixie

Kompis

27 april

Ytterligare en vårhälsning, denna gången från Skrållan

17 april

Diana har kickat oss en vår hälsning

31 januari

Kallare och kallare blir det och mer och mer snö. Hundarna bara älskar det.

4 januari

Tack till mina valpköpare för härliga bilder på era hundar. Först ut Diana.

Dalton

Doris

1 januari

Jag önskar alla en god fortsättning på det nya året

bottom of page