top of page

Nyheter 2012

17 december

17 december

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har varit lite mycket senaste tiden. Har flyttat och min nya adress är Lilla Västansjö 25, 555 92 Jönköping. I samma veva som jag skulle flytta började alla tikarna löpa samtidigt. Så nu har jag varit och parat min Dixie med Tords fina hane SUCH Line Sam Absolute Attraction SE15367/2010.

9 oktober

9 oktober

I lördags gick färden till Västerås och årets Cocker Club Show. Alltid lite speciellt på dessa utställningar med så mycket Cockerspaniel. Jag hade med mig Liza och hon fick Excellent med fin kritik, men blev inte placerad. Domare på Tikar var Mr Ken Grice från England. Ett stort Grattis till Britta Dafgård som blev BIS med sin fina svarta tik Ulla (Occis Ballyliffin).   Dixie är nu också ögonlyst utan anmärkning och FN testad Clear. Nu ska jag bara hitta en hane till henne som passar att para me

20 juli

20 juli

Ett Stort Grattis till min "Goa" Knutte som i dag fyller 7 år.

4 juli

4 juli

Var på SKK utställning i Borås i helgen och fick Excellent på Dixie.

21 juni

21 juni

Vi önskar er en Glad Midsommar!

20 juni

20 juni

I lördags hade vi utställning i Skillingaryd med Jönköpings Cockerklubb.  Det blev en trevlig dag och vädret höll sig,  förutom en liten skur mitt på dagen. av Efter utställningen hade Gittan gjort kanon god mat till oss alla.

16 februari

16 februari

Vinterhälsning från Doris

2 januari

2 januari

I dag kom resultatet från Frankrike på Lizas FN-test som var Normal. Hon ögonlystes även i december ua.

1 januari

1 januari

Gott Nytt År alla vänner och besökare

bottom of page