top of page
24 december

24 december

Önskar er en God Jul

23 september

23 september

Glada nyheter från Norge, Kida är röngad med B höfter och har varit på utställning i Sandnes och kom 2:a med CK och 4:a bästa tik. Stort Grattis!!!

29 juli

29 juli

Tack snälla Maiken för de fina bilderna på Kida (Gladtricks Fudge).

13 juli

13 juli

Så lycklig som uppfödare!! Cornelia och Laktrits (Gladtrick´s Flippan efter Merry Cocktails Victory och Gladtrick´s Dixie)  i helgen tog sitt tredje 1:a pris i öppen klass på raken VILTSPÅR CHAMPION. Jätte Grattis Cornelia och Laktrits

9 juli

9 juli

I går gick semester trippen till SKK internationella utställning i Tvååker. Det var närmare 80 hundar anmälda.  Flippan (Gladrick's Floppan) kom 2:a med CK  i en stor Unghundsklass, med jätte fin kritik.  Domare var Guillamon Gascunana Jose från Spanien.

5 juli

5 juli

I söndags var vi i väg på SKK utställning i Borås. Domare var Richard Powell från USA. Det var bara Flippan (Gladtricks Floppan) som var med, hon vann Unghundsklassen med CK och kom sedan 4:a i bästa tik. Så roligt! Min lilla goding.  Helgen innan midsommar gick färden till underbara Gränna där SSRK hade utställning. Där kom Flippan (Gladtricks Floppan) 4:a med CK i Unghundsklassen och Sally (Gladtricks Estelle) 2:a med CK i en stor Öppen klass. Domare där var Karin Linde-Klerholm USA/Sverige.

3 juli

3 juli

Midsommar hälsningar från Lakrits. Tack för kortet Cornelia

Midsommar hälsning från Frasse. Tack för kortet!

10 juni

10 juni

I går var Flippans kullbror Freddie ( efter Gladtricks Dixie och Merrycocktails Victory) här och hälsade på med Maria och hennes goa barn. De var riktigt syskon lika. En riktigt söt och go kille. Det blev en del hundbus och lite trim av pälsen. Tack Maria för de fina blommorna!

24 maj

24 maj

I helgen har vi varit i väg på SKK internationell hundutställning i Hässleholm. Det var Kari Haave som dömde och det drog 72st anmälningar plus valpar. Flippan kom 4:a i en stor junior klass, med jätte fin kritik. Även Flippans syster Lakrits var där på sin första stora utställning. Hon fick Vg med jätte fint omdöme, men ville inte springa ordentligt i ringen. Inte lätt första gången och värmen gjorde det inte bättre. Sally fick Excellent och va den siste hon tog bort innan hon placerade de 4:

23 maj Härliga bilder på "mina valpa

23 maj Härliga bilder på "mina valpa

Diana som fyller 7 år i Juli, den lilla go tjejen kallade jag Lady Di som valp.

Freddie

Lakrits och Flippan

3 maj

3 maj

Hemma igen efter en fantastisk trevlig helg på Utställning i Danmark, på DKK utställning i Roskilde. Britta på Kennel Occis och jag drog i väg med 2 hundar var så bilen var väl packad. På lördagen dömde Hans Boelaars. Först ut var Flippan (Gladtrick's Floppan) i en stor Junior klass där hon kom 2:a med CK.

Där efter var det Sally (Gladtrick's Estelle) hon fick ett VG.  Kvällen i Roskilde tillbringades på en mycket trevlig pub med öl och god mat. På söndagen dömde Mikael Tranholm. Då blev det Excellent på båda hundarna men inga placeringar.

Hejdå Roskilde!

Hejdå Roskilde!

På vägen hem fick vi legitimera oss både vi och hundar och vi gick igenom utan anmärkningar.

12 februari

12 februari

Härliga nyheter Gladtrick's Frasse är röntgad med A-höfter. Nu är Freddie( Gladtricks Freddie) rtg med A-höfter och Min lilla Flippan (Gladtrick's Floppan) med B-höfter. Så roligt! Även Lakrits (Gladtrick's Flippan) har gjort stora framsteg i spåret och klarat anlags provet i spår. Så roligt Cornelia! Stort Grattis!

25 januari

25 januari

Skönt och vackert med vinter!

14 januari

14 januari

Ett stort Grattis till Gladtrick's Dixie och Merry Cocktails Victory valpar som i dag fyller 1 år. Hipp Hipp Hurra ....

1 januari

1 januari

Gott Nytt År alla vänner och besökare

Nyheter 2016

bottom of page